ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Πραγματοποιώντας την online παραγγελία σου από το https://enotecadasalvatore.g μπορείς να επιλέξεις έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

✓ Με μετρητά

Ο κλασικός τρόπος πληρωμής κατά την διάρκεια της παράδοσης. Για να είμαστε σίγουροι πως οι διανομείς μας θα επιστρέψουν στο μαγαζί πάντα με ασφάλεια, δεν μεταφέρουν ποτέ πάνω από € 50.

✓ Με πιστωτική κάρτα

Επειδή η ασφάλεια των συναλλαγών έχει εξαιρετική σημασία για εμάς έχουμε συνεργαστεί με την EveryPay, αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος, που διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η EveryPay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της EveryPay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης την δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA, MasterCard (από 1 Νοεμβρίου 2019 διακόπτεται η χρήση της American Express στην Ελλάδα). Ο πελάτης τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή. To ENOTECA DA SALVATORE δεν αποθηκεύει ποτέ κανένα στοιχείο της πιστωτικής σας κάρτας.

✓ Με PayPal

Αν η λέξη “PayPal” έχει μπει για τα καλά στο λεξιλόγιο τότε απλά επιλέξτε το Paypal ως τρόπο πληρωμής για την online παραγγελία της αγαπημένης σας πίτσας. Στο ENOTECA DA SALVATORE δεν θα σε χρεώσουμε ποτέ extra ποσό για την πληρωμή μέσω PayPal. Το ποσό θα χρεωθεί στον Paypal λογαριασμό σας ή στην συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σας πιστωτική κάρτα. Με την επιλογή του PayPal ως τρόπο πληρωμής συναινείτε στην χρήση των στοιχείων σας από την Pay Pal όπως αναφέρεται στην Πολιτική Προστασίας Δεδομένων της PayPal.